Substantiële verbetering, grote impact, lage kosten


Veel golfbanen kunnen massaal worden opgewaardeerd door een renovatie van de bunkers. Een bunkerrenovatie biedt meestal een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, omdat de kosten van een bunker renovatie beheersbaar zijn, de baan er speltechnisch en visueel zeer op vooruitgaat en de overlast beperkt is doordat de baan open kan blijven. Ook de kosten van bunkeronderhoud kunnen vaak aanzienlijk worden verlaagd.

Strategische posities

Door de bunkers op strategische plaatsen te bouwen ontstaan er interessante holes met meerdere keuzes voor de spelers. Dit is een efficiënte manier om een "saaie" baan van ene stuk meer uitdaging voor alle niveau golfers te voorzien.

Kosteneffectief

Andere renovaties zoals greens en teeboxen kosten vaak veel geld. Een bunkerrenovatie is een chirurgische ingreep waarmee zwakke punten in een baan heel effectief en snel kunnen worden opgelost.

Vormgeving: goed zichtbaar en mooi

Door de bunkers goed zichtbaar te maken hebben ze veel meer impact. Dit wordt nogmaals versterkt door ze met prachtige vormen te bouwen. Van strakke Amerikaanse randen tot ruige links-bunkers, we zoeken naar de juiste match met de rest van de golfbaan.

Lage impact voor spelers

De werkzaamheden kunnen snel uitgevoerd worden waardoor de baan vrijwel altijd Qualifying blijft. Met hulp van een getalenteerde shaper kan het meest werk in-house gebeuren.