De golfbaan moderniseren, optimaliseren en onderhouden


Onze expertise is het verbeteren van bestaande golfbanen. Net als een huis heeft een golfbaan veel onderhoud en aandacht nodig en veel van de speelelementen van een golfbaan hebben een beperkte levensduur en verminderen daarna snel in kwaliteit. Hieronder vindt U een meer informatie over onze diensten om uw baan mooi, leuk en uitdagend te houden!

Veel golfbanen kunnen worden opgewaardeerd door een renovatie van de bunkers. Een bunker renovatie biedt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, omdat de kosten beheersbaar zijn, de baan er speltechnisch en visueel zeer op vooruitgaat en de overlast beperkt is doordat de baan open kan blijven.

Lees meer

Een analyse van uw baan en greens kan soms concluderen dat er veel gewonnen kan worden door de greens te herbouwen. Slechte groeiomstandigheden, onveilige situaties of te weinig pinposities? Een volledige of gedeeltelijke herbouw of verplaatsing van een green kan veel voordelen hebben.

Lees meer

Het uitgangspunt voor een Masterplan is een gedetailleerde analyse van uw golfbaan. We beoordelen de lay-out van uw baan, evenals de sterke en zwakke punten van elke individuele hole. Hieruit ontwikkelen wij een plan voor hoe wij uw baan op lange termijn kunnen verbeteren.

Lees meer

Wij ontwikkelen graag een op maat gemaakt concept voor u om uw trainingsfaciliteiten te verbeteren. Afhankelijk van de beschikbaarheid van ruimte, budget en uw voorkeuren, zullen wij suggesties doen voor de verbetering, uitbreiding of conversie van uw oefengebieden en uw driving range.

Lees meer

Het restaureren van oude golfbanen vereist een diepe kennis van de architectuur uit originele bouwperiode, historisch onderzoek om in alle foto’s en landkaarten de onderdelen van de golfbaan te catalogiseren, en vervolgens fluwelen handschoenen om deze verloren eigenschappen terug te brengen.

Lees meer

Praat met ons als u denkt over het bouwen van een nieuwe golfbaan, het uitbreiden van uw huidige ontwerp golfbaan of het bouwen van korte holes. Samen met u maken we  een uitstekende lay-out, die wordt gekenmerkt door een optimaal gebruik van het terrein, korte afstanden tussen greens en tees, en holes die natuurlijk in het landschap liggen.

Lees meer