Greens zijn het gezicht van de baan en bepalen het spel


Een analyse van uw baan en greens kan soms concluderen dat er veel gewonnen kan worden door de greens te herbouwen. Slechte groeiomstandigheden, onveilige situaties of te weinig pinposities? Een volledige of gedeeltelijke herbouw of verplaatsing van een green kan veel voordelen hebben.

Vormgeving

Een goede hole valt of staat met een goede green. Als deze door een slechte vorm, onbruikbare slopes of extreme plateaus niet bijdragen aan de kracht van de hole, dan is verstandig om de green te verbeteren.

Onderhoud

Als een green door slechte constructie, vormgeving of locatie moeilijk in goede conditie te houden valt, bouwen we een betere green op een betere plek, mochten er geen alternatieven zijn.

Locatie

Een green op de verkeerde locatie levert vaak veel problemen op met veiligheid en onderhoud en het is dan beter om een nieuwe green op een betere locatie te bouwen.

Green surrounds

Het laatste wat we doen is greens renoveren. Dit zijn dure ingrepen en vaak het handelsmerk van de originele architect. Vaak is het mogelijk om de bestaande green beter te maken door de omgeving mooier vorm te geven, de zogenaamde greensurrounds.